A letöltött anyagok felhasználásának szabályai és feltételei

Aki a joszorakozastmagyarul.com weboldalról bármilyen terméket letölt (PDF és MP3 hangfájlok), beleértve az ingyenesen hozzáférhetőeket is, elfogadja a következő feltételek, illetve szabályok betartását.

PDF dokumentumok

A letöltött PDF dokumentumok szerzői joga a szerzők tulajdona. A szerzők minden jogot fenntartanak.
A letöltött PDF dokumentumok egyéni felhasználás céljából kinyomtathatóak.
Amennyiben a dokumentumokról a szerzők másképp nem rendelkeznek, tilos a dokumentumok tartalmának egészét, illetve egyes részeit bármilyen formában reprodukálni, megváltoztatni, árusítani, terjeszteni, beleértve a CD-n, DVD-n, emailen és interneten való terjesztést is.

Ha a PDF dokumentumokat abból a célból szeretné kinyomtatni, hogy diákjainak órai tananyagként másolt formában odaadja, külön fénymásolási engedélyt szükséges vásárolnia. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, és megírjuk, mi a teendő ilyen esetben.

MP3 hangfájlok

A letöltött MP3-as formátumú hangfájlok szerzői joga a szerzők tulajdona. A szerzők minden jogot fenntartanak.

A letöltött hanganyag egyéni felhasználás céljából CD-re kiírható.

Tilos a letöltött hanganyag tartalmának egészét, illetve részeit megváltoztatni, sokszorosítani, árusítani, és terjeszteni, beleértve a CD-n, DVD-n, emailen és interneten való terjesztést is.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár a hangfájlokat többféle MP3-as lejátszón is teszteltük, és azok minden általunk kipróbált lejátszón működtek, a különböző lejátszók fájlfeldolgozása miatt nem tudunk garanciát vállalni arra, hogy a hangfelvételek minden egyes létező audioszoftverrel kompatibilisek.

A letöltés megtörténte után már nem áll módunkban visszatéríteni annak árát, ezért javasoljuk, hogy mielőtt nagyobb mennyiségben tölt le hangfájlokat, győződjön meg arról, hogy lejátszója alkalmas -e az MP3-as felvételek lejátszására. Ezt az alábbi linkre kattintva megteheti.

letöltés

Általános tudnivalók

A joszorakozastmagyarul-t semmilyen felelősség nem terheli a hangfelvételek helytelen használata, illetve a velük való bármilyen visszaélés esetén.

A joszorakozastmagyarul fenntartja magának a jogot, hogy a szabályokat és feltételeket megváltoztassa annak érdekében, hogy azok a Szerzői jogok szabályozásának teljes mértékben megfeleljenek. A joszorakozastmagyarul fenntartja magának a jogot, hogy a jelenlegi technikai és pénzügyi feltételeken változtasson a szerzői jogok nagyobb védelme érdekében.

Webshopunkban történő vásárlásakor Ön elfogadja a fenti szabályok és feltételek betartását, melyek megszegése törvénybe ütköző cselekmény, így büntetőjogi felelősséget von maga után.

Ezúton is tisztelettel kérünk mindenkit a szabályok betartására.